(advertentie)


FOK! Mainsite

DE ONTHULLENDE 'FEITEN...'
Wegens GROTE belangstelling kan het zijn dat een stream wat langzaam binnenkomt.
Heb dan even geduld of probeer een van de andere mirrors.

(je hebt wel realplayer G2 nodig, maar die kun je HIER gratis downloaden.  Voor de duidelijkheid, je moet NIET RealPlayer PLUS G2 downloaden, want die is NIET gratis.  Klik op de link hierboven en klik op de page die volgt rechts op het scherm op de blauwe button Realplayer G2 Free".  Die is WEL gratis.)

NB: Niemand kan bewijzen dat wat deze mensen vertellen ook WAAR is, en ik zal er zelf ook geen enkele uitspraak over doen.   De fragmenten spreken voor zich, en iedereen kan daar zijn of haar eigen conclusies uit trekken.

Wil je deze info of geluidsfragmenten gebruiken in je radio of tv-show, heb dan het fatsoen om de bron te vermelden.  Ik heb van diverse stations al geluidsfragmenten van deze site gehoord (en ik noem geen namen omdat het Jeroen van Inkel van Veronica was) en het valt me dan tegen dat er niet het fatsoen aanwezig is om te vermelden waar je je informatie vandaan hebt.  De juiste spelling is overigens www.fokzine.net


"Nieuwe bewoonster 'Mona', moeder van 2 ?"
Donderdag 30 September 17:50 uur

Ik heb zojuist via mijn geheime bronnen te horen gekregen dat de nieuwe bewoonster Mona gaat heten.  Ze is moeder van 2 kinderen.  De leeftijd is onbekend.
Of mijn bron gelijk heeft en dus betrouwbaar is zouden we binnenkort moeten weten.
 

UPDATE:
Donderdag 30 September 21:25 uur

Een tweede bron heeft bovenstaande bevestigd.  Nieuwe bewoonster is Mona, ongeveer 33 jaar oud.
Moeder van een dochter "Romana" en zoon waarvan mijn bron zegt dat de naam 'onuitspreekbaar' is (lol) :)
Ze woont in Purmerend aan de per.....  oh wacht, dat zal ik maar niet doorgeven :) en schijnt huisvrouw te zijn die 's avonds wat beunhaast in een cafe.
Ze heeft donker haar en een bruine tint en schijnt niet op haar mondje gevallen te zijn.

Bij deze wil ik mijn bronnen hartelijk danken voor deze info, kan niet wachten om te zien of 't klopt :)

----

Wederom mijn bronnen bedanken.  Het klopte precies :)
Behalve dat ze 29 is.


"FOK! TARAtaal"
Woensdag 29 September 22:50 uur

Sinds Big Brother is gestart en na vrijwillig vertek vanTara (nadat Martin reeds was weggestemd)
is er een compleet nieuwe woordenschat ontstaan in het forum op deze website.
Hierbij de creatieve aanmeldingen van de vele bezoekers op het FOK!forum:

De complete TARAtaal guide kun je HIER lezen


"Rolf X bij Barend en van Dorp"
Woensdag 29 September 01:50 uur

Rolf wouters was vanavond, samen met een aantal andere BB gezichten, te gast bij Barend en van Dorp op RTL4.    Aan het eind van het gesprek brachten Barend en van Dorp nog even het fragment "Donderdag kwart voor vijf al bekend wie eruit moet" dat hieronder te horen is ter sprake.
Rofl beweerd dan dat het NIET waar was, terwijl het geluidsfragment toch hele andere dingen laat horen.   Ik ben ff creatief aan het editten geslagen en heb een paar stukjes van dat fragment achter zijn opmerking "dat is dus niet waar" geplakt.
Wil je het HELE fragment van die per ongeluk uitgezonde repetitie horen, scroll dan een stukje omlaag.  Onder de kop "Donderdag kwart voor vijf al bekend wie eruit moet" staan de links naar dat fragment.
 

29-09-99 - Rolf X bij Barend en van Dorp !
(1m55sec - 243Kb - Streaming)
Mirror 1 Mirror 2 Mirror 3


"Illegale BB Site !!"
Dinsdag 28 September 22:30 uur

Deze site staat in de nieuwe Veronica gids (toch wel de kewlste gids van Nederland moet ik met pijn in mijn hart toegeven :D)
In dat artikel wordt deze site naar verluidt bestempeld als "Een hotte illegale Big Brother Site".
Nou kan het aan mij liggen, maar was Veronica niet ooit begonnen als een soort van "illegale zendpiraat ?"    Of balanceerden ze in ieder geval op het randje van de wet ?
Hadden ze toen niet nog principes dat de 'airwaves' vrij moesten zijn ?   En zijn ze sinds het commercieel gaan ZO ver van hun principes afgestapt ?
Da's toch wel jammer.   Persoonlijk vind ik veronica wel kewle programma's hebben (X-Files, Friends etc), maar om deze site nou als 'illegaal' te bestempelen valt me wel van ze tegen ?
Volgens mij zijn er nog 100 (inmiddels) andere big brother sites.  Een aantal hebben screenshots van de tv uitzendingen, geluidsfragmenten van de tv uitzendingen etc etc.  Maar omdat dat de dingen zijn die Veronica ZELF al uitzendt en dus niet geheim wil houden voor het publiek is dat dus WEL geoorloofd ?

O ja, verder staat er nog "Veronica is niet blij met deze ontwikkelingen , maar is vooralsnog niet van plan juridische stappen te onderenemen."  Da's dan weer fideel.  Zou wel een laffe manier zijn om deze site te sluiten (en ik ben ervan overtuigd dat velen meteen de site over zouden nemen trouwens, dus we leven toch wel door).

(bron: Veronica Gids)
UPDATE:

Krijg net een mailtje van iemand die me even op een aantal punten wees:
 

"Naar aanleiding van een berichtje op je site het volgende.
Voor de historie: Veronica was als zeezender NIET illegaal (anders waren ze
ongetwijfeld door de marine aan land gebracht). Ze maakte gebruik van de
internationale wateren."

Klopt.  Ze waren niet illegaal omdat ze buiten de Nederlandse wetgeving vielen.  (ik heb 'illegaal' nu dus ook tussen aanhalingstekens gezet, hoewel 'legaal' tussen aanhalingstekens ook had gekund.
Maar of het nou legaal was of niet, ze schuwden zelf ook niet om de wet niet al te nauw te nemen. Ik ben natuurlijk blij dat ze 'vooralsnog' geen juridische stappen willen ondernemen, maar van de andere kant zou het een beetje schijnheilig zijn als ze dat WEL zouden doen.
Ik heb helemaal niks tegen Veronica, nog tegen Big-Brother.  Ik ben al jaren lang trouw lid van Veronica zelfs.  En deze site is er ook niet om Veronica zwart te maken.  Noem het Bloopers als je wilt.  Iedereen maakt bloopers, alleen heeft Veronica ervoor gekozen deze live via internet uit te zenden.  (hoewel dat de laatste 3 dagen ook wel meevalt.  Als je een half uur per dag beeld hebt is het al veel).  Of dat dan illegaal is van mij of niet al te slim van Veronica (ze hadden kunnen voorzien dat iemand een site als deze op zou gaan zetten) mag iedereen voor zich bedenken.

Het is natuurlijk al heel wat dat ze de link naar deze site in de gids hebben staan, hoewel ik niet weet hoe onafhankelijk de gids is.


"Veronica Bang ?"
Dinsdag 28 September 22:30 uur

Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat Veronica de laatste dagen nagenoeg NIETS meer via internet uitzendt.   Is het geen blauw scherm met de tekst dat de stream niet beschikbaar is dan is het wel testbeeld, of een lege tuin.
Ik heb een aantal vragen gekregen van mensen die vonden dat ik meer moest updaten: sorry jongens, klachten naar Veronica aub.
Ik denk dat ze bang zijn dat er weer fouten gaan uitlekken ofzo...


"TARA HEEFT HET HUIS VERLATEN !"
Zaterdag 25 September 22:50 uur

Het zal de meesten zijn opgevallen dat we het een paar uur zonder beeld hebben moeten doen, en nu het beeld en geluid weer terug is weten we waarom.
Tara kon het niet meer aan en heeft het huis verlaten.  Veronica wil op hun site nog niet zeggen wie, maar wij van FOK! weten natuurlijk allang dat het Tara is die het huis heeft verlaten.

Ruud: 
'ze heeft zich niet gerealiseerd hoe 't zou zijn om zo lang van huis te zijn'
'het was een mooie meid, ik vind 't jammer dat ze weg is'

Nog 7 te gaan.


"Toch contact met de buitenwereld !"
Zaterdag 25 September

Het was de bedoeling dat de mensen in het Big Brother huis geen contact zouden hebben met de buitenwereld.  Uit dit bestand blijkt dat het prima communiceren is met mensen die buiten de poort hun stem iets verheffen.
 

25-09-99 - Toch contact met de buitenwereld
(1m30sec - 189Kb - Streaming)
Mirror 1 Mirror 2 Mirror 3


"Donderdag kwart voor vijf al bekend wie eruit moet !!"
Donderdag 23 September 1999

De uitzending is pas om 8 uur, de telling stopt om 6 uur, maar om kwart voor vijf lijkt al bekend te zijn wie van de 9 mensen het huis moeten verlaten.  Martin lijkt de gelukkige te zijn.
Deze opname maakte ik toen de internet stream in plaats van het huis opeens de Veronica studio filmde alwaar men bezig was met de repetities.
Op een gegeven moment wordt dus kenbaar gemaakt (als men denkt dat de microfoon uit is) dat er een schakelfoutje was en dat ze live op internet zijn. Er wordt dan meteen tegen Rolf gezegd dat 'ie even wat disinformatie moet geven, waarna hij prompt de naam 'Willem' Roept !
Dit kan echt een fout zijn, dit kan in scene zijn gezet.. In beide gevallen worden er kijkers in de maling genomen, danwel de tv kijkers, dan wel de internetkijkers.
Slechte zaak voor Veronica. Doelbewuste disinformatie richting de Veronica kijkers.
Kijken hoe ze zich HIER nu weer uit gaan lullen.
 

23-09-99 @ 16:45 - Nu al bekend wie eruit moet
(6m28sec - 815Kb - Streaming)
Mirror 1   |   Mirror 2   |   Mirror 3


(foto courtesy of CAM@HOME)


"Bianca in de dagboekkamer..."
Dinsdag 21 September 1999

Bianca wordt op d'r vingers getikt over de vragen die ze stelt en hoe die tegen de regels zijn.  Verder meer nieuws over de camerman waarmee gesproken werd een aantal nachten geleden (zoals ik vertelde op de vorige pagina)
 

21-09-99 - Bianca in de dagboekkamer
(2m32sec - 320Kb - Streaming)
Mirror 1
Mirror 2
Mirror 3
Mirror 4
Mirror 5
Mirror 6


"De heren bespreken in het kort hun contract met Veronica"
Dinsdag 21 September 1999

Het kon niet uitblijven.  Ze moesten het er een keer over gaan hebben, en in de nacht van Maandag 20 en Dinsdag 21 September kwam het ervan.  De heren bespraken in het kort hun 'wurgcontract'.
'Zij mogen alles en wij mogen niks', concludeert een van hen.   Een ander had van zijn advocaat te horen gekregen dat 'ie dat NOOOOOOIT moest tekenen.
 

21-09-99 @ ~03:40 - De heren over hun contract
(1m43sec - 217Kb - Streaming)
Mirror 1
Mirror 2
Mirror 3
Mirror 4
Mirror 5
Mirror 6


"De BB'ers voorgelogen over het tijdstip"
Zondag 19 September 1999

De deelnemers mogen 2 uur lang een 'ghettoblaster' gebruiken, en wel van 23 uur tot 1 uur.  Als een van de dames dat ding moet komen ophalen in de dagboekkamer word ze (buiten nogal sjagerijnig behandeld) voorgelogen door een heer van de redaktie.
Het is op dat moment namelijk 21:58 uur, 2 minuten voor 10 dus.   Als ze vraagt "We wilden die ghettoblaster van elf tot een" krijgt ze als antwoord "Dat komt mooi uit, dat is nu."
Als Veronica hun kippen met de gouden eieren op deze manier behandelen kan ik me inderdaad voorstellen dat het contract waar in het eerste Realaudio bestandje over gesproken is inderdaad ook niet helemaal jofel is.
 

19-09-99 @ 21:58 - Voorgelogen door de redaktie
(4m29sec - 564Kb - Streaming)
Mirror 1
Mirror 2
Mirror 3
Mirror 4
Mirror 5
Mirror 6


"Bart's privegesprek wordt knoeihard in het huis weergegeven"
Zaterdag 18 September 1999

Fouten zijn menselijk, maar kunnen ook nogal genant zijn. Zoals in het volgende geval:
 

18-09-99 - Bart wil een prive-gesprek.  Dat gaat niet helemaal goed
(1m47sec - 225Kb - Streaming)
Mirror 1
Mirror 2
Mirror 3
Mirror 4
Mirror 5
Mirror 6


"De dames bespreken hun contract"
Zaterdag 18 September 1999

Ik zal even kort samenvatten wat er in het eerste deel van het gesprek gezegd is zodat je het onderstaande gesprek wat beter kunt volgen.

- Een van de dames was verteld dat ze niet zo moeilijk moest doen over het tekenen van het contract.  De andere deelnemers hadden allang getekend en zij was de enige die moeilijk liep te doen.
Echter, NIEMAND had nog getekend op dat moment.

- Een van de dames wilde in het contract vermeld hebben dat er geen naaktbeelden van haar op tv zouden worden uitgezonden.   Dit is het moment waarop we het gesprek verder in Realaudio formaat kunnen volgen 

Zo kun je een klein beetje horen hoe de grote televisiebazen met de deelnemers aan dit soort programma's omgaan.
 

18-09-99 @ 04:30 - De dames praten over hun contract
(10m27sec - 1.3Mb - Streaming)
Mirror 1
Mirror 2
Mirror 3
Mirror 4
Mirror 5
Mirror 6


Ik ben bereikbaar op:
e-mail:  Dannyboy@xs4all.nl
ICQ#:  11361413

Ben je Martin of Tara ?  neem dan ff contact met me op...


De grootste hardware en software nieuwssite van Nederland !

Het FOK!forum (ook Big Brother hoek)

Formule 1 liefhebber ?
Click here for every day updated News !

Een erg KOELE site die je 's moet checken is

Bassline Multimedia Productions

TERUG

(C) 1999-2000 FOK!


(advertentie)